Ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2010 η συνεργασία της Enolia Solar Systems με την Leroy Merlin. Μέσα από την εν λόγω συνεργασία η Leroy Merlin θα προσφέρει στους πελάτες της εγκατεστημένα συστήματα φωτοβολταϊκών επί οικιακής στέγης μέχρι 10kw. Με αρχή στο κατάστημα του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15 Δεκεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι πελάτες της μπορούν να ενημερώνονται για τα προϊόντα, να γίνεται μια αρχική προσφορά και να κανονιστεί επιτόπια επίσκεψη μηχανικού για την διενέργεια αυτοψίας, εκπόνηση μελέτης και σύνταξης τελικής προσφοράς. 

 Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011, εν λόγω συνεργασία θα έχει αναπτυχθεί και στα υπόλοιπα τρία καταστήματα της Leroy Merlin στην Ελλάδα, δηλαδή στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα και την Αθήνα (Πειραιώς).

Η μελέτη, η προμήθεια του εξοπλισμού και η εγκατάσταση του συστήματος θα γίνεται από την Enolia Solar Systems. 

Η Leroy Merlin είναι ήλθε στην Ελλάδα το 2005. Είναι μία παγκοσμίως επιτυχημένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε όλα τα είδη που σχετίζονται με το σπίτι. Ιδρύθηκε το 1960, απασχολεί 44.000 εργαζόμενους και διαθέτει 236 καταστήματα σε 9 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το site www.leroymerlin.com.