Η GAIA PRO INVEST Srl, είναι μία εταιρία με δραστηριότητα στην αγορά ακινήτων και επενδυτικών υπηρεσιών με έδρα το Βουκουρέστι.Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στον χώρο των “πράσινων” ακινήτων υψηλής αξίας απο το 2008 με ξεκάθαρο σκοπό να θέσει νέες βάσεις στον χώρο των ακινήτων, βασισμένη στην εφαρμογή των “πράσινων” βιώσιμων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων σε υψηλού επιπέδου προνομιακές ιδιοκτησίες, προσφέροντας ποιοτική διαμονή καθώς και εργασιακό χώρο στους τελικούς πελάτες.

Η ομάδα μας διαθέτει μακροχρόνια κι αξιόλογη εμπειρία στο μεσιτικό χώρο που αφορά σε ιδιωτικές και επαγγελματικές στέγες στην Ρουμανία με ιστορικό έργων πάνω απο 217,000 m² με αξία που ξεπερνά τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΕΝΟΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ιδρύθηκε το 2007 και κατά την διάρκεια αυτών των 5 ετών έχει ραγδαία ανάπτυξη στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έχει δημιουργήσει αξιόλογες διεθνείς συνεργασίες, μία ομάδα-πυρήνα ειδικών στον τομέα αυτό και έχει επενδύσει σε τεχνογνωσία παγκόσμιας κλάσης.

Στις αρχές του 2012, η GAIA και η ΕΝΟΛΙΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους με στόχο την ίδρυση μίας νέας EPC εταιρίας στην Ρουμανία, την GAIA ENOLIA SOLAR ENERGY Srl, με όραμα την κατάκτηση ηγετικής θέσης αναφορικά με τον τομέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων στον χώρο των ανανεώσιμων πηγων ενέργειας.

Η Gaia Enolia Solar Energy συγκεντρώνει πλειάδα εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε διεθνές και τοπικό επίπεδο με αντικείμενο την ανεύρεση, την αναγνώριση, την ανάπτυξη και την χρηματοδότηση έργων στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην αγορά της Ρουμανίας.

Παρουσίαση GAIA (Βιντεο)

http://http://www.youtube.com/watch?v=09rXBRfDkIY

Παρουσίαση Έργων Ενόλια (Βίντεο)

http://http://www.youtube.com/watch?v=09LNtuKWs2M&ampfeature=youtu.be